Alfrida – uppdatering 3:e januari

Hej alla!

Är nu åter i Brevik och kan konstatera att strömmen är tillbaks (okänt sedan när). Detta trots märklig driftinformation från Vattenfall avseende vårt postnummer 761 94; i skrivande stund elavbrott hos 1188 kunder och med följande besked:
”Pågående strömavbrott i området. Beräknad klartid för reparation är 10-JAN-2019 19:00. Inkoppling av kunderna i området görs stegvis. Mer information publiceras löpande.”

Hos mig fungerar alla faser och leveransen är stabil – inga blinkningar. Kommentera gärna om ni upplever annat.

Övrigt:

 • Mobilnätet (jag har Telia) fungerar tillfredsställande även om jag inte upplever samma ”drag” som vanligt. Men det går att ringa & maila. Jag är nu uppkopplad för att posta detta inlägg.
 • IP Onlys nät är däremot helt dött. Förvisso lyser WAN-lampan på Inteno-switchen men det är noll trafik, dvs ingen internet. Rättelse: WAN-lampan lyser inte alls.

Återkommer med ny info så fort jag får nya besked. Men som sagt, använd kommentarsmöjligheterna för att delge annan/ny information.

Bästa hälsningar / AE.

Märkt med:
3 kommentarer på “Alfrida – uppdatering 3:e januari
 1. Anders nilsson skriver:

  Hej Alla! På Arkvägen har vi bristfällig el, dvs inte stabil eller på alla faser. Skall idag byta de 3 huvudsäkringarna till fastigheten och se ifall det förändrar el driften. Mvh Anders på Arkvägen 8

 2. Mia skriver:

  Hej
  Hos oss,briggvägen fungerar väldigt lite ström, inga köksmaskiner o väldigt få lampor

 3. Mats Fredriksson skriver:

  Hej alla och God fortsättning!

  Har just felanmält till Vattenfall och det tog bara 3 minuter innan jag kom fram på 020-82 58 58. Jag berättade att Arkvägen och Briggvägen bara har fas L1 fungerande och att den ström som finns på L2 och L3 är väldigt svag och varierar.

  OBS! De uppmanar alla att ringa in och göra en felanmälan! Påverkar säkert prioriteringen.

  Mvh.
  Mats (Briggv 11)

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.