Bilder från arbetsdagen mm

En obligatorisk klassiker

En obligatorisk klassiker

Fint väder i år igen och hela 68 avprickade fastigheter på arbetsdagen. Glädjande att se så många sluta upp så att vi kan behålla våra gemensamhetsanläggningar i så bra skick som möjligt. Rishögen har nått gigantiska proportioner, där har vi nog ett rekord i alla fall. Vad kan den vara? Antagligen 50 meter lång, och 4m hög och 6m djup på det ”värsta” stället. Jag hoppas på ett litet klirr i samfällighetskassan för detta :-).

Nedan en liten kavalkad av dagens arbetsmyror.

(För den som vill ha prima ved så finns det uppsågade enmetersloggar av gran och ask att hämta på allmänningen mellan Briggvägen 1 och Skutvägen 2. Thomas H (Briggv. 1) säger att det går bra att gena över hans tomt på högra sidan av fastigheten för att hämta dessa.)

Därefter genomfördes årsstämman på knappa timman, där uppgiften för valberedningen var särskilt enkel i år i och med att alla förtroendevalda omvaldes. Budget och debiteringslängd antogs vilket innebär att medlemsfakturering kan ske (4.750:- per helbetalande). Detta kombineras med VA-faktura för Q4/2015-Q1/2016 och påbörjas nu i helgen.

Till sist men inte minst, Årets Båtsvikare blev Urban Zande som emottog diplom, blommor och årsstämmans jubel.

Urban Zande - Årets Båtsvikare 2016

Årets Båtsvikare 2016

Vid pennan,
Skattmasen

Märkt med: , ,

Vad tycker du?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.