Bra jobbat!

Riktigt bra jobbat! Styrelsen bugar och tackar för den fina insatsen alla 56 fastigheter gjorde i lördags. Och så hade vi också tur med vädret – igen! Härligt att se så många bidra och fint blev det!

Inte bara kunde vi njuta av det friska vädret och göra massor med nytta, det blev dessutom härligt med motion! Själv fick jag det till 19.264 steg den dagen… Och som grädde på moset fanns köttfri köttkorv som alternativ på lunchmenyn. Kan ju inte bli bättre!

Avläsning av våra vattenmätare hanns också med och VA-fakturorna är nu skickade via mail till de som vill ha på det viset – vilket föredras från min sida. De som vill ha sin faktura med slöposten får vänta några dagar innan det lilla kuveret dyker upp. Notera att betalningsfristen är satt till 2021-10-31. I våras så var utfallet riktigt dåligt, hela 15 stycken missade betaldatum. Hoppas att det inte upprepas igen. Jag kommer obevekligen att påföra påminnelseavgift till alla som syndar.
Tabeller med avlästa mätvärden finns att skåda här och hur VA-avgiften nycklas ut finns att läsa här.

I och med att vi hade styrelsemöte före arbetsdagen så kunde vi också justera förra mötets protokoll och referat från detta återfinns på sin vanliga plats.

Nedan erbjuds en liten bildkavalkad från arbetsdagen. Luta er tillbaks och njut – men inte förrän ni lagt VA-fakturan för betalning…

 

Vänliga hälsningar från styrelsen genom Skattmasen.