Bastun

För att minska risken för smittospridning så gäller från och med lördag 9:e maj 2020 att det blir familjebastu 14:00-21:00 och med entimmarspass. Bokning sker som vanligt på anslagstavlan utanför bastun. Herr- och damtiderna utgår tills vidare.

BastutiderVår bastu är igång året runt och fri att använda för våra medlemmar (GA1). Den ligger i en av sjöbodarna närmast vattnet, så det går att ta sig ett litet dopp om man så önskar. Annars så finns varmvatten indraget (dusch) och även toalett.
Vissa allmänna tider på lördagar är reserverade för damer och andra för herrar. Det finns också familjetider som är bokningsbara vilket man gör på listan som sitter vid anslagstavlan på sjöboden bredvid entrén till bastun.

Bastubokning

  • 14:00-16:00  Dambastu
  • 16:00-18:00  Herrbastu
  • 18:00-21:00  Familjebastu (i perioder om 45 min)

Vill man basta utanför dessa tider så görs bokningen genom bastuvärdarna med ordförande som backup.

Alla Båtsvikens medlemmar har fått en egen nyckel till bastun (och den ska gå i arv mellan säljare och köpare). Skulle du sakna den eller behöva en ny så får du ta kontakt med styrelsen (i dagsläget är det ViceOrdf. som hanterar kopiering/tillhandahåller nycklarna). Övriga frågor besvaras av våra bastuvärdar.