Våra gäststugor

Det finns två stugor, A och B, belägna i ett eget hus och vägg i vägg med varandra. A är den stuga som ligger närmast föreningshuset, stuga B är den som ligger närmast tennisbanan. Stugorna är på vardera ca 25 kvadratmeter med öppen planlösning. Båda stugorna har en liten altan med utemöbler på framsidan som vetter mot badstrand och bryggor.

Stugorna är till för våra medlemmar och deras tillfälliga gäster och är alltså inte öppna för allmänheten.

Stugorna har adressen Breviks sjöväg 17, 761 94 Norrtälje.

Bokning & betalning

Stugorna kan hyras året runt.

 • Under lågsäsong, vecka 35 – 24, hyrs stugorna ut per dygn eller vecka.
 • Under högsäsong, vecka 25 – 34, hyrs stugorna ut veckovis. Uthyrningstiden är begränsad till en vecka per fastighetsägare. Bokning inför högsäsong öppnar den 2 januari.

Vid önskemål om att boka ytterligare vecka under högsäsong ges möjlighet från den 1 maj. Då öppnar även möjligheten för att ställa sig i kö. Bokning görs av fastighetsägare via formuläret nedan, alternativt genom bokningsansvarig för stugorna. Bekräftade bokningar framgår i kalendrarna nedan. Bokningen är giltig när bokningsavgift har inbetalats.

Vid bokning via formuläret nedan måste du läsa igenom och acceptera avtalet innan bokningen genomförs (klicka på ikonen till vänster för att ladda ned avtalet). Vid bokning genom kontakt med bokningsansvarig måste du skriva under avtalet som finns i den bokade stugan när dina gäster anländer. Det underskrivna avtalet lägger du då i brevlådan utanför stugorna. Alternativt avtalar du med bokningsansvarig om underskrift och överlämnande av avtal på annat sätt.

När din bokning har genomförts får du en bekräftelse från bokningsansvarig via mail med närmare information om betalning. Kom ihåg att det är du som fastighetsägare som ansvarar för att stugan/stugorna överlämnas i det skick som var när dina gäster kom dit!

Pris under lågsäsong; 1 700 kr/vecka eller 300 kr/dygn. 250kr bokningsavgift (ingår i hyran). Bokningen är giltig när bokningsavgiften inkommit. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning.

Avbokning

 • tidigare än 4 veckor före tillträdesdagen är kostnadsfri.
 • senare än 4 veckor före tillträdesdagen, 50 % av hyresbeloppet.
 • senare än 2 veckor före tillträdesdagen, 75% av hyresbeloppet.
 • senare än en vecka före tillträdesdagen, hela hyresbeloppet.

Pris under högsäsong; 2 150 kr (inklusive bokningsavgift 500 kr) per vecka. Bokningen är giltig när bokningsavgiften inkommit. Bokningsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning.

Avbokning

 • tidigare än 4 veckor före tillträdesdagen är kostnadsfri.
 • senare än 4 veckor före tillträdesdagen, 50 % av hyresbeloppet.
 • senare än 2 veckor före tillträdesdagen, 75% av hyresbeloppet.
 • senare än en vecka före tillträdesdagen, hela hyresbeloppet.

Hyresavgiften ska vara föreningen tillhanda senast under tillträdesdagen (Bankgiro 5021-3016, betalningsmottagare Båtsvikens SFF). Vid inbetalning uppger du namn, fastighetsbeteckning, stuga och datum/vecka. Anonyma eller otydliga inbetalningar hamnar i kaffekassan!

Tillträde

Inflyttning sker tidigast kl 14.00 tillträdesdagen om inte annat är överenskommet med stugvärd. Vid veckouthyrning sker tillträde på söndagar. Någon vecka innan din ankomst skickar bokningsansvarig mail till dig med information om tillträde och andra saker som är bra för dig att veta. Ett par timmar innan tillträde skickar din stugvärd ett sms till dig med kod till stugan/stugorna.

Avflyttning

Avflyttning sker senast kl 12.00 om inte annat är överenskommet med stugvärd. Vid veckouthyrning sker avflyttning på söndagar. Det åligger hyresgästen att städa enligt checklista som finns i stugorna innan avflyttning. Vid undermålig städning/diskning debiteras fastighetsägaren med en extra avgift på 2000 kr.

Utrustning

Varje stuga är utrustad med:

 • Bänkugn med kokplattor, tallrikar, glas, koppar, bestick, kokkärl, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost etc.
 • Kyl och frys.
 • Tvåvåningssäng, bäddsoffa med plats för två, gästsäng.
 • Toalettutrymme med tvättställ. Dusch finns i föreningshuset intill till vilket ges tillgång.
 • Städartiklar.
 • Wifi: 100/100 Mbit WIFI (SSID: ”Båtsvikens SFF Gästnät”). Lösenordet är detsamma som för hemsidan (ändras vid varje årsstämma). Missbruk beivras.

Egna sängkläder, dvs kuddar, örngott, filtar, lakan samt handdukar tas med av hyresgäst. Radio och TV finns ej.

Ordningsregler

 • Rökning är inte tillåten inomhus.
 • Ta hänsyn till grannar när bägge stugorna är uthyrda.
 • Respektive stuga har en grill på altanen, men grillkol och tändvätska behöver tas med. Mark- eller engångsgrillar får inte användas. P g a brandrisken måste all grillning ske med största försiktighet.
 • För av- och pålastning går det bra att köra upp till stugorna, men bilar ska utöver detta parkeras på parkeringsplatsen.
 • Det är inte tillåtet att husvagn eller husbil parkeras utanför stugorna. Det är heller inte tillåtet att ta ström till dessa från föreningshus eller stugor. Husvagnar och husbilar parkerar på gästparkeringen.
 • Om något skulle gå sönder, kontakta stugvärden för åtgärd innan nästa gäst. Om något skulle gå sönder p g a oaktsamhet ersätts det av fastighetsägaren.
 • Alla sopor ska tas med från stugan och kastas i sopkärlet. Flaskor och burkar måste dock tas med av gästen.

Stugvärdar

Kontaktuppgifter till stugvärdar hittar du under Styrelse och andra förtroendevalda.

 

  Namn (måste anges)

  Fastighetsbeteckning/medlemsnummer (måste fyllas i)

  Mailadress (måste fyllas i)

  Telefonnummer (måste fyllas i)

  Val av stuga (måste anges)

  Vilken somStuga AStuga BStuga A och B

  Bokningsperiod; vecka, datum... (måste fyllas i)

  Plats för eventuellt meddelande

  Jag accepterar avbokningsreglerna samt villkoren i hyresavtalet (måste fyllas i)

  JA

  Skriv in tecknen du ser till höger i fältet nedan captcha